Stát se členem

Jste nespokojeni se současnou politickou situací? Už Vás nebaví pouze kritizovat? Chcete i konkrétně pomoci a přiložit ruku k dílu? Tak to jste na správném místě! Velmi jednoduše a snadno se můžete aktivně zapojit do veřejného života.
  Členství v KDU-ČSL znamená být ve společenství dalších 28 000 lidí, které spojují společné hodnoty a pohled na svět. KDU-ČSL je poctivou středovou stranou, která se snaží v české politice prosazovat sociálně tržní hospodářství, které stojí na rovnováze trhu a solidarity. Na politické scéně v ČR není jiná alternativní strana s věrohodným křesťanskodemokratickým a konzervativním programem.
Pokud jsou Vám sympatické naše politika a postoje, dovolte, abychom Vás přizvali ke spolupráci.
  Neváhejte a staňte se součástí KDU-ČSL.

Jak se stát členem KDU - ČSL?

Členem KDU_ČSL může být občan České republiky starší 18 let, který není členem jiné politické strany nebo hnutí, nebyl členem Lidových milicí, spolupracovníkem ani členem StB .
Seznamte se se stanovami . Vyplňte přihlášku, vytiskněte a podepište ji. Poté ji pošlete do krajské kanceláře nebo přímo předsedovi  místní či obvodní organizace.
  Vítejte mezi námi!

STANOVY