Mgr. Jan Bartůšek

učitel ZŠ

Narodil se v říjnu 1964 v Praze 6 Střešovicích, kde stále žije. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy. Pracuje jako učitel na základní škole. Řadu let působil jako vůdce skautského oddílu. Po listopadu 1989 se rozhodl vstoupit do politiky a tehdejší lidovci mu jako politická strana byli nejblíže, neboť naplňovali představy o politice jako službě, nikoli jako cestě k moci či uspokojení vlastního ega. Několik volebních období působil jako člen Zastupitelstva Městské části Prahy 6. Ve volebním období 2014 2018 zastával funkci předsedy kulturní komise za KDU-ČSL. Je ženatý, s manželkou vychovávají dvě děti. K jeho hlavním koníčkům patří práce na zahrádce a včelařství. Ve volném čase se rád toulá přírodou, čte knihy a poslouchá hudbu.

Myslím, že spolupráce politických stran TOP 09 a KDU-ČSL je významným gestem v době, která se vyznačuje zejména vymezováním se vůči druhým a vzájemným osočováním.

Kontaktujte mě

Jméno a příjmení*
Město
Kraj
Bezpečnostní kód
 Security code
Povinná pole jsou označena hvězdičkou (*)
Předmět
Vaše zpráva
Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.